Om u beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies.    Verberg deze melding
0252 340413

Nieuws

Preventiemedewerkers moeten geen EHBO koffers vullen; Adviseren, signaleren en coördineren, dat is hun taak!

Dat er een preventiemedewerker in een school is aangesteld is geen garantie dat het veilig is in het schoolgebouw. Want die medewerker moet wel de kans krijgen om de kwaliteit van de veiligheid binnen de school te bewaken. Dat  kan alleen als hij een status krijgt binnen de onderwijsorganisatie, iets wat Scholengroep Den Haag Zuid-West en Stichting Fluenta elk op hun eigen wijze hebben ingevuld.  Lees meer  
(Artikel in Schoolfacilities november 2015)

Geplaatst in NISHV, op 25 nov 2015

FLUENTA LAAT DE RI&E UITVOEREN DOOR HET NISHV

FLUENTA, Sitchting voor Protestants-Christelijk Onderwijs laat momenteel, door het NISHV, een RI&E uitvoeren voor haar 23 locaties. Binnenkort worden de inventarisaties en de bijbehorende plannen van aanpak aangeboden. De Preventiemedewerkers op de locaties zijn actief betrokken bij de tot stand komen van de RI&E. Zij krijgen bij de afronding van het traject nog een korte opleiding om de RI&E te onderhouden en jaarlijks te evalueren. Bij de eerstkomende evaluaties, schooljaar 2015-2016, zullen de Preventiemedewerkers nog worden bijgestaan door een Hoger Veiligheidskundige van het NISHV.

Geplaatst in NISHV, op 4 feb 2015

NISHV verwelkomt ZAAM

Stichting ZAAM, een bundeling van 22 scholen voor Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam, heeft middels een meervoudige onderhandse aanbesteding de opleidingen Preventiemedewerker, Coördinator SHV, (na)scholing SHV en EHBO gegund aan het NISHV. Het NISHV kijkt terug op een prettig offertetraject. In samenwerking met ZAAM wordt nu vorm gegeven aan het scholingstraject voor de komende jaren. De opleidingen vangen aan in het najaar 2014. Het NISHV is verheugd ZAAM te mogen scharen onder haar klantenbestand en ziet uit naar een prettige, duurzame en vooral leerzame samenwerking.

Geplaatst in NISHV, op 12 sep 2014

Naar alle nieuwsitems