Studenten/ leerlingen

In CompanyBHV voor studenten/ leerlingen
In CompanyEerste Hulpverlening en Reanimatie voor leerlingen
In CompanySchoolsteward
Ga naar alle opleidingen

Actualiteitencollege: "Arbo en onderwijs"

Tijdens de ‘Week van de RI&E’ verzorgt John Jongenelen, gecertificeerd hoger veiligheidskundige en docent bij NISHV op 19 juni, een actualiteitencollege over de diverse verantwoordelijkheden voor veiligheid, gezondheid en welzijn binnen onderwijsinstellingen. Tijdens dit actualiteitencollege wordt u helemaal bijgepraat over alle Arbo gerelateerde zaken die voor u relevant zijn als verantwoordelijke. 

Meer informatie

Eerste hulp, onderdeel van Havo-Bewegen

Bewegen, Sport en Maatschappij is een van de profielen waarvoor leerlingen in de bovenbouw van het Havo kunnen kiezen. Het Teylingen College (locatie Leeuwenhorst in Noordwijkerhout) vindt dat dit examenprofiel meer moet bieden dan extra lessen gymnastiek. Om die reden zijn het verlenen van Eerste Hulp en Reanimatie in het programma opgenomen.

Lees artikel

Zorgplicht: meer doen aan schoolveiligheid

Specifieke risico's op scholen en zorgplicht voor leerlingen en personeel
‘Voor ons betekent Schoolveiligheid dat we scholen en hun medewerkers trainen voor de specifieke risico’s die je in de diverse sectoren van het onderwijs tegenkomt. De zorgplicht van scholen naar hun leerlingen is veiligheid te bieden in alle lesvormen, maar ook in hun verblijf buiten de lessen.

Vanuit NISHV helpen we scholen om die zorgplicht waar te maken,' aldus veiligheidskundige en accountmanager Mark den Elzen.

Lees artikel